De Captain Cork Klant

Captain Cork klanten zijn mensen die houden van de natuur.

Die ecologisch bewust in het leven staan en die authenticiteit hoog in het vaandel dragen. Ze appreciëren eerlijke producten en echte verhalen. Ze houden ook van mooie, natuurlijke, handgemaakte dingen en hebben oog voor trage (onthaaste) en duurzame consumptie. Ze zijn erg zelfbewust en weten waarom je de investering maakt in ecologische producten, om mee te bouwen aan een mooiere wereld van morgen. Voor onze generatie en de vele generaties die nog volgen.

Herkenbaar?

Onze paden kruisen niet zomaar. Toeval bestaat niet. Misschien hoorde je wel al eens van de wet van de aantrekkingskracht? Het is iets waar ik sterk in geloof en wat ik al van dichtbij heb mogen ervaren. Zo ben ik ervan overtuigd dat jij niet zomaar bij Captain Cork terecht kwam. Je wist het misschien nog niet, maar mensen als jij dragen mee onze co(rk)mmunity.

Onze klanten

In een corky video.

Embrace your corkiness

Verwen jezelf dus gerust maar eens met iets moois waar je heel lang van gaat kunnen genieten.Embrace your corkiness, durf te wanderlusten en te wonderlusten. Neem je tijd om de dingen te ervaren, het verhaal te ontdekken, jouw verhaal te vertellen, te inspireren en geïnspireerd te worden. Captain Cork klanten zijn hedendaagse held(inn)en. Weet je waarom?

Door kurk te kopen:

  • Red je de kurkbossen die van cruciaal belang zijn voor het Europese ecosysteem (ze worden namelijk niet omgehakt, maar zorgvuldig, met de hand gepeld.)

  • Kies je bewust voor natuurlijke, biologische, vegan producten zonder chemicaliën of toxische stoffen die volledig biologisch afbreekbaar en recycleerbaar zijn. De planeet is je dankbaar.

  • Bescherm je een unieke balans tussen mens en natuur (kurkboeren dragen zorg voor de kurkbomen die zo 3 tot 5 keer meer CO2 omzetten in broodnodige zuurstof.)

  • Red je een eeuwenoud, fragiel maar uniek ecosysteem met een enorme biodiversiteit en bescherm je prachtige fauna en flora en heel wat bedreigde diersoorten

  • Worden er meer financiën en resources vrijgemaakt zodat de gepassioneerde kurkboeren hun bomen nog beter en intensiever kunnen verzorgen en niet gedwongen worden te ontbossen door een dalende kurkproductie.

GLORIA

CORK Tassle Bag GOLD / NATURAL

[Bekijk op webshop]

Gwenny

CORK shoulder bag FOREST GOLD

[Bekijk op webshop]

FLORINDA

CORK bag FLOWERS

[Bekijk op webshop]

GIA

CORK Bag DARK BROWN

[Bekijk op webshop]

call to action image

Onze webshop

Elke aankoop uit kurk is een rechtstreekse bijdrage aan een groenere, betere en meer duurzame wereld.

Naar de webshop
Open chat