Contact

(+32)0489 97 18 85

info@captaincork.be

Centraal Station Antwerpen, Pelikaanstraat 3, Pand 1230 2018 Antwerpen

Social Media

Captain Cork Klant | Captaincork
615
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-615,bridge-core-2.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1200,side_menu_slide_with_content,width_470,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-21.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Captain Cork Klant

De Captain Cork Klant

Captain Cork klanten zijn mensen die houden van de natuur.

De Captain Cork klant staat ecologisch bewust in het leven en draagt die authenticiteit hoog in het vaandel. Ze appreciëren eerlijke producten en echte verhalen. Ze houden ook van mooie, natuurlijke, handgemaakte dingen en hebben oog voor trage (onthaaste) en duurzame consumptie. Ze zijn erg zelfbewust en weten waarom je de investering maakt in ecologische producten, om mee te bouwen aan een mooiere wereld van morgen. Voor onze generatie en de vele generaties die nog volgen.

HERKENBAAR?

Onze paden kruisen niet zomaar. Toeval bestaat niet. Misschien hoorde je wel al eens van de wet van de aantrekkingskracht? Het is iets waar ik sterk in geloof en wat ik al van dichtbij heb mogen ervaren. Zo ben ik ervan overtuigd dat jij niet zomaar bij Captain Cork terecht kwam. Je wist het misschien nog niet, maar mensen als jij dragen mee onze co(rk)mmunity.

CORKINESS

Verwen jezelf dus gerust maar eens met iets moois waar je heel lang van gaat kunnen genieten.Embrace your corkiness, durf te wanderlusten en te wonderlusten. Neem je tijd om de dingen te ervaren, het verhaal te ontdekken, jouw verhaal te vertellen, te inspireren en geïnspireerd te worden. Captain Cork klanten zijn hedendaagse held(inn)en. Weet je waarom?

Door kurk te kopen:

     • Red je de kurkbossen die van cruciaal belang zijn voor het Europese ecosysteem (ze worden namelijk niet omgehakt, maar zorgvuldig, met de hand gepeld.)

     

     • Kies je bewust voor natuurlijke, biologische, vegan producten zonder chemicaliën of toxische stoffen die volledig biologisch afbreekbaar en recycleerbaar zijn. De planeet is je dankbaar.

     

     • Bescherm je een unieke balans tussen mens en natuur (kurkboeren dragen zorg voor de kurkbomen die zo 3 tot 5 keer meer CO2 omzetten in broodnodige zuurstof.)

     

     • Red je een eeuwenoud, fragiel maar uniek ecosysteem met een enorme biodiversiteit en bescherm je prachtige fauna en flora en heel wat bedreigde diersoorten

     

    • Worden er meer financiën en resources vrijgemaakt zodat de gepassioneerde kurkboeren hun bomen nog beter en intensiever kunnen verzorgen en niet gedwongen worden te ontbossen door een dalende kurkproductie.

THE CO(RK)MMUNITY

Iedereen is welkom in de Captain Cork main store  in de Hoogstraat 63, 2000 Antwerpen. Naast kruk shoppen, kan je er gewoon gezellig vertoeven en je ecologisch hart luchten. Het is een ontmoetingsplek om even te onthaasten en samen te dromen en te bouwen aan een duurzamere toekomst.

Ben je zelf een duurzame ondernemer? Kom dan zeker eens langs om te ontdekken hoe we samen de bewustwording nog kunnen vergroten. Ik ben ervan overtuigd dat er zeer leuke crosscollaborations en samenwerkingen tot stand kunnen komen.

 

De deuren bij Captain cork staan ook open voor ecologische initiatieven. Ik denk hierbij aan lezingen, workshops, boekenvoorstellingen, …Ook online zal de co(rk)mmunity leven. Elke klant krijgt de mogelijkheid zijn verhaal te vertellen in blogvorm of met een fijne Instagram-post.

 

Together we can get things done.

Overtuigd van de corky kwaliteiten?
Ga dan vlug een kijkje nemen in onze webshop!