Exclusieve Captain Cork producten in JOUW winkel(s)

Captain Ina ontwerpt exclusief tassen en accessoires afgestemd op jouw doelpubliek. Duurzame handtassen en accessoires die helemaal passen bij jouw verhaal, collectie en winkeluitstraling.

Zoo Van Antwerpen

Collectie in de winkels.

Terre Bleue

Een exclusieve productie voor hun 17 winkels.

It’s so corky

De keuze om kurk te gebruiken was snel gemaakt. Deze unieke grondstof is extreem  licht, soepel en waterresistent. De kwaliteit kan vergeleken worden met lederen producten. Maar in tegenstelling tot leder is kurk  niet bewerkt met chemicaliën en andere zware chemische stoffen. De mosterd – of in dit geval kurk – haalt Ina in Portugal waar ze samenwerkt met Portugese boeren om de kurk op een duurzame manier te oogsten. De Europese fair trade kurk van Captain Cork wordt met de hand van de kurkeiken ontschorst. Om de kurk te oogsten wordt geen enkele boom gekapt of beschadigd. Na het pellen van de schors groeit deze om de 8 jaar opnieuw aan. Een droogproces duurt gemiddeld 6 maanden, hierna wordt de kurk gekookt en gestoomd om meer elasticiteit te verkrijgen.

Contacteer ons

En laat jouw duurzaam hart veroveren.

  Surf als retailer mee op de groene golf met CAPTAIN CORK

  De groene golf is meer dan ooit aanwezig en dat uit zich in consumentengedrag van onze klanten. Vaker gaan klanten zeer bewuster op zoek naar duurzame, eerlijke, handgemaakte producten die volledig passen bij hun ‘lifestyle’.

  Als retailer wil u hier op kunnen inspelen en Captain Cork kan het merk zijn in uw assortiment dat hier een antwoord op biedt.

  De Captain Cork lijn bestaat uit Handtassen, reistassen, portefeuilles en accessoires. Alle artikelen van Captain Cork zijn gemaakt van Portugese kurk: een duurzame, ecofriendly en vegan grondstof die vederlicht en stevig is.

  Onze producten zijn fair trade en Vegan gecertificeerd.

  Laat Captain Cork jouw duurzaam

  Hart veroveren

  Het verhaal achter het ecologische kurklabel Captain Cork ging van start in juli 2018. Aan het roer staat bezielster Ina De Quint. Van kinds af aan groeide Ina op met een go green en zero waste mentaliteit. Met de levenslessen die Ina meekreeg van haar vader, haar captain, trok Ina haar stoute schoenen aan en zo werd Captain Cork in het leven geroepen: een ecologisch, duurzaam, vegan en eerlijk merk waar bewust consumeren en handelen de rode draad vormt.

  In een jaar tijd legde Ina al een heus parcours af en werd haar duurzame droom werkelijkheid. Met een eigen conceptstore in het bruisende Antwerpen en een webshop blijft het merk groeien.

  Open chat